emsellen

En 27-årig Stockholmstjej som är inne på mitt andra år som färdig journalist. Är feminist, ateist, cineast och och har enligt många läskigt bra koll på folk. Har du mött mig så finns du garanterat i mitt minne.

tisdag, augusti 08, 2006

Capri

Nu ar vi i Sorrento som ar betydligt storre an lilla Atrani. Massa affarer och restauranger och tusentals turister. Inte lika mysigt men kul med lite mer fart. Vi har lyckats fa det anda rummet pa hostelet som har luftkonditionering och sa har vi balkong! Men de ar fracka nog att ta 30 spann om man vill anvanda det lilla koket. Inte klokt. Det stod inte pa hemsidan. Sa vi kakar ute hela tiden. Later kanske skont men vi langtar faktiskt efter att laga mat nu. Kanske beror pa att vi inte kan bestalla det godaste, eller ga till de finaste restarangerna, och da kan det bli lite enahanda. Men den italienska gassen bracker forstas allt!

Idag har vi varit pa Capri dit alla borde aka till. Vackrare plats finns nog inte. Vi var dar for fyra ar sen men det kandes inte. Det enda minuset med att vara dar ar hjorderna av turister men man far val acceptera att man inte ar de enda som gillar on. Nu ar klockan over halv tio och vi har annu inte atit middag. Nar vi kom hem fran Capri kollade vi pa Friidrotts-Vm pa tvn vi har pa rummet. Bilden var inte sarskilt bra och den blev samre varje gang ett tag kom. (Bor bredvid tagstationen) Dessutom envisades den italienska tv-kanalen att endast visa nar deras "azzurri" tavlade. Vi horde jublet nar Kajsa Bergqvist och Emma Green hoppade men det var allt. Som tur var fick vi se nar Carro sprang 800 m.



Har ar Sorrento fran var promenad till klippbad.


Fantastiskt vackra Capri!

3 Comments:

  • At 9:04 em, Anonymous Anonym said…

    Åh, vad roligt att komma hit och få en liten Emma-dos. Jag vill också ha semester. Men jag har fått mitt. Semestern tog ju slut när vi avlöste varandra där på Mosebacke. Du ser ut att hålla fanan högt.

     
  • At 7:00 em, Blogger Emma said…

    Tjenare!
    Ja, visst var Mosebacke ett bra stalle att avlosa varandra pa. Da kandes det overkligt att jag skulle ivag. Nu har vi bara Rom kvar men det kanns helt ok. Praktiken narmar sig med stora steg! Hoppas det gar bra pa jobbet och att du slipper jobbiga mejl. Kram

     
  • At 4:49 em, Blogger Ninaw said…

    Ser verkligen störtfint ut!! :)

     

Skicka en kommentar

<< Home