emsellen

En 27-årig Stockholmstjej som är inne på mitt andra år som färdig journalist. Är feminist, ateist, cineast och och har enligt många läskigt bra koll på folk. Har du mött mig så finns du garanterat i mitt minne.

söndag, juli 02, 2006

Sköna dagar


Myggbiten och lite rödbränd på vissa ställen är jag hemma igen från landet. När jag kom dit var det rått och regnigt men jag njöt av att bara vara. Visste ju att solen var på väg. Har läst mer än halva "Tillsammans är man mindre ensam" och den gillar jag verkligen. Inte så speciell kanske men underhållande.

Underbara dagar har jag haft. Paddlat kajak, åkt båt till mysiga öar, joggat tillsammans med min springande mamma, cyklat, ätit ute, käkat massa glass och jordgubbar...men framför allt har jag badat. När vi kom var det bara 15 ynka grader men det steg till 21!

Först var bara jag och mamma där ett par dagar men sen kom pappa och farfar. Farfar, som är 86 år, byggde de två husen som vi bor i på landet 1956. Även dasset, bodarna och de små trapporna som finns överallt har han byggt. Allt som jag tagit för givet hela livet. Var kul att vara med honom där och höra honom berätta om hur det var på 50 och 60-talen.

Vill inte jobba.....vill ha ett oändligt sommarlov som när man va liten.




Ingen badkruka är han heller farfar!