emsellen

En 27-årig Stockholmstjej som är inne på mitt andra år som färdig journalist. Är feminist, ateist, cineast och och har enligt många läskigt bra koll på folk. Har du mött mig så finns du garanterat i mitt minne.

söndag, mars 26, 2006

Klantiga grannar

Det som förgyller veckan är ju att man kan sova ut på helgen. Ingen klocka behöver ställas utan man vaknar när kroppen är utsövd...om man inte har klantiga grannar förstås. Våra närmste grannar verkar vara bortresta och har glömt att stänga av sin väckarklocka vilket innebär att den har stört oss hela helgen. Halv 8 är den inställd på och tjuter en hel timma. Väggarna måste va tunna för vi trodde först att klockan var i vår etta men Jonas begav sig ut i korridoren och spetsade öronen i brevinkasten och upptäckte var den var.

Hoppas de kommer hem snart så att de inte gett sig av på en 3-månaders backpackingresa. Tur för dem att varken jag och Jonas är några temperamentsfulla typer som skulle hämnas eller nåt. Nej, vi bara muttrar och det känns lite surt att helgen inte blev det sovparadis jag suktat efter.

4 Comments:

  • At 5:59 em, Anonymous Anonym said…

    Synd att du är så snäll, annars kunde ni planerat nån slags hämndaktion... Hmmm ska fundera ut nåt åt er!

     
  • At 11:37 em, Blogger Emma said…

    Ja, tack. Något borde vi väl hitta på. Kram å god natt

     
  • At 11:03 em, Anonymous Anonym said…

    Ni måste hämnas!

    Köp en (ofarlig) orm och släpp in genom brevlådan! Kan inte kosta mer än några hundra. Jag sponsrar.

    Lägg en lapp i deras brevlåda: "Nu har ni väckt oss varje morgon hela helgen. Vi ämnar ringa upp er på oregelbundna tider de närmsta veckorna och kolla att ni inte sover. Vänliga hälsningar, grannen under.", förutsatt att ni inte bor under, förstås, de får inte fatta vem det är. De kommer garanterat att dra ur jacket, vilket är just vad ni vill, för då har ni hämnats utan att behöva ringa upp.

     
  • At 8:13 em, Blogger Emma said…

    Ha ha, ja det vore nåt. Undra hur vanliga sådana hämdattacker är?

     

Skicka en kommentar

<< Home