Vardagsmat
Anna-Maria ville ha halloumi, jag tomatsoppa. Det blev både och. Här är tips på en god vardagsmiddag som går snabbt att göra men som ändå känns lite småfestlig .
Inget är förrätt, varmrätt eller efterrätt utan allt äts i en enda röra men från olika fat. Så som vi kanske inte riktigt är vana vid att göra.
Sallad:
Hackad gul lök, tomat och röd paprika. Lite olja.
Tomatsoppa:
Koka lite pasta och häll i Keldas färdiga tomatsoppa. Värm.
Servera med stekta halloumiskivor och bröd. (Inte i soppan...förstås) Synd att jag inte tänkte på att plåta.
Inget är förrätt, varmrätt eller efterrätt utan allt äts i en enda röra men från olika fat. Så som vi kanske inte riktigt är vana vid att göra.
Sallad:
Hackad gul lök, tomat och röd paprika. Lite olja.
Tomatsoppa:
Koka lite pasta och häll i Keldas färdiga tomatsoppa. Värm.
Servera med stekta halloumiskivor och bröd. (Inte i soppan...förstås) Synd att jag inte tänkte på att plåta.
0 Comments:
Skicka en kommentar
<< Home