emsellen

En 27-årig Stockholmstjej som är inne på mitt andra år som färdig journalist. Är feminist, ateist, cineast och och har enligt många läskigt bra koll på folk. Har du mött mig så finns du garanterat i mitt minne.

måndag, april 23, 2007

Schyman får egen talkshow

TV 8 satsar verkligen på de stora namnen. Nu är det Gudrun Schyman som tar plats i högerkanalen med en egen talkshow för att locka tittare. Spännande...undra hur hon kommer att axla en programledarroll? Hon är ju en bra talare själv, men kan hon få andra att tala? Tveksamt. Betyder detta att hon inte kommer att fortsätta som talesperson för Feministiskt Initiativ? Hm, många frågor.

5 Comments:

  • At 10:35 fm, Blogger Mikkan said…

    Hello, även jag tycker att det skall bli spännande att se vad som blir av detta! Dert betyder dock inte att hon inte fortsätter som talesperson för F!, hon nyvaldes som det bara häromveckan. :)

     
  • At 12:47 em, Blogger tiarafeministen said…

    Jag är mest nyfiken på vilka hon ska bjuda in. Tänk dig din egen show, din egen önskelista som gäller... Tror hon kan få dit fler kända och spännande namn som förhoppningsvis kommer få svara på frågor som alla andra glömmer eller låter bli att ställa!

     
  • At 3:04 em, Anonymous Anonym said…

    Om hon är kvar i Fi så betyder det att Fi i fortsättningen inte kommer vara en politisk organisation. Svårt val där...
    Pengar genast eller eventuellt pengar senare?

     
  • At 8:18 em, Anonymous Anonym said…

    F! är ju i allra högsta grad en politisk organisation! Oavsett vad vi beslutar oss för i framtiden kommer vi ju alltid hålla på med politik!

     
  • At 9:07 em, Blogger Emma said…

    Mikaela: Ok. Men även om hon är kvar lär väl engagemanget minska något?

    Tiarafeministen: Ja, det är spännande. Hoppas hon hittar lite annorlunda gäster och inte de som syns i alla andra debattsoffor.

     

Skicka en kommentar

<< Home